Istaknuto

Bonitetna ocjena AAA

Našoj tvrtki dodjeljena je bonitetna ocjena AAA sukladno međunarodnom sustavu ocjenjivanja boniteta tvrtke Bisnode.

Sudjelovali smo na natječaju za idejno rješenje zgrade studentskog paviljona u Sveučilišnom kampusu u Osijeku

Naše arhitektice Senka Šepić i Zlatica Škarić sudjelovale su na natječaju za idejno urbanističko-arhitektonsko rješenje zgrade studentskog paviljona u Sveučilišnom kampusu u Osijeku. 

Rekonstrukcija putničke zgrade Zračne luke Osijek

Za potrebe investitiora Zračne luke Osijek izrađeni su idejni, glavni i izvedbeni projekti rekonstrukcije putničke zgrade Zračne luke Osijek.

Projekt preuređenja HZZO-a u Osijeku

Završen je glavni / izvedbeni projekt koji obuhvaća preuređenje dijela prizemlja, odnosno šalter dvorane u vlasništvu HZZO-a s pripadajućim uredima i pomoćnim prostorima.

Rekonstrukcija glavne osječke tržnice

Izrada glavnog projekta rekonstrukcije  glavne osječke tržnice u završnoj je fazi. Na projektu radi troje inženjera iz naše tvtke; arhitektica Darija Benja kao glavna projektantica, elektroinženjer Damir Miljački i inženjerka građevine Vesna Jukić. Naručitelj projekta je Tržnica d.o.o. Osijek.

Obnova poplavom oštećenih cesta

Naši inženjeri građevine Vesna Jukić i Tomislav Hlišć predvođeni voditeljem odjela inženjerom Denisom Stanićem završili su izvedbene projekte obnove poplavom oštećenih cesta u naseljima Račinovci, Đurići, Posavski Podgajci, Rajevo Selo, Gunja i Drenovci. Naručitelj ovih projekata su Hrvatske ceste.

Nadzor na "Projektu Osijek"

U tijeku su radovi na realizaciji 72,5 milijuna eura vrijednog projekta poboljšanja vodokomunalne infrastrukture grada Osijeka poznatog pod nazivom "Projekt Osijek". To je trenutno najveći projekt u Hrvatskoj što se tiče vodnog gospodarstva, a značajno će poboljšati kvalitetu i čistoću vode.

Poziv mladim tehničarima

Pozivamo arhitektonske, građevinske i geodetske tehničare/tehničarke zainteresirane za rad u našoj tvrki preko programa stručnog osposobljavanja da nam se jave za razgovor. 

Volimo životinje!

Izradom projektne dokumentacije i stručnim savjetima pomažemo Udruzi pobjede. U postupku je ishođenje dozvola kojima će se legalizirati postojeće zgrade u Azilu u Osijeku.

Iznajmljujemo poslovni prostor

Povoljno iznajmljujemo atraktivne poslovne prostore u samom centru Osijeka (Zimska luka) s prekrasnim pogledom na rijeku Dravu. U neposrednoj blizini nalazi se otvoreno i zatvoreno parkiralište te stanice javnog prijevoza. Za dodatne informacije javite se na telefon 031 225 210.

Novi kružni tok kod Portanove

Dovršen je i pušten u promet privremeni kružni tok na Svilajskoj ulici (kod Portanove) za koji su projektnu dokumentaciju izradili naši projektanti niskogradnje predvođeni inženjerom Denisom Stanićem. 

Zapošljavamo

Tražimo pripravnike i ovlaštene inženjere svih tehničkih struka!