Projekt preuređenja HZZO-a u Osijeku

Završen je glavni / izvedbeni projekt koji obuhvaća preuređenje dijela prizemlja, odnosno šalter dvorane u vlasništvu HZZO-a s pripadajućim uredima i pomoćnim prostorima.

Postojeća zgrada primjer je racionalističke izgradnje 70-ih godina 20.st. U pokušaju reinterpretacije postojećeg interijera primjenjen je minimalistički dizajn te kvalitetni materijali (kamen, staklo, aluminij i dr.) koji odgovaraju predviđenoj javnoj namjeni.
Preuređenje podrazumijeva reorganizaciju prostora na način da se ukida dosadašnji princip rada sa strankama s radnim mjestima iza visoke fizičke pregrade. Nova organizacija prostora planirana je kao “open space office“ s fleksibilnim pregradama koje formiraju radne jedinice s neposrednijim kontaktom između zaposlenika i osiguranika.
Projektom je prikazan prijedlog uređenja koji obuhvaća sanaciju cjelokupnog prostora u smislu građevinsko-obrtničkih radova kao i kvalitetno infrastrukturno opremanje te opremanje tipskim i projektiranim namještajem. 
Na projektu su radili arhitektica Darija Šarić kao autorica idejnog rješenja i glavna projektantica i elektroinženjer Tihomir Vemenac u suradnji sa strojarskim inženjerom Zoranom Šikićem iz tvrtke BIPUS d.o.o.